avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului cu un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului cu un copil minor

buna ziua,am si eu o mare problema.Vreau sa ma despart de sotul meu ,avem un copil minor impreuna,eu nu imi permit sa pltesc chirie asa ca am decis sa plec la mama mea la tara ,dupa aia sa ma angajez.EL mi-a zis ca daca am hotarat sa ma despart de el.el nu ma mai ajuta cu nimic,nu mai vrea sa stie de copil.Ce sanse are sa imi ia copilul?Sau ce trebuie sa fac sa raman eu cu copiulul care m-am ocupat numai eu de cresterea lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:14, 14 Ianuarie 2011
va multumesc mult pentru sfat.eu am vorbit cu sotul meu,si a spus ca el nu ma da afara ,ca eu am decis sa plec ,ca pot sa mai stau cativa ani asa cum am stat si pana acum ,de dragul copilului.eu i-am sugerat sa mai stau la el pana in sept. ca sa faca copilul trei ani sa il pot da la gradinita, ca daca ma mut cu chirie nu am cu cine sa il las cand sunt la munca.El a spus sa nu stau pana la toamna acolo .impreuna cu el ca iese urat de tot ,ca va lupta sa imi ia copilul daca mai stau acolo.o intrebare am ,poate sa ma dea afara de acolo cu copil cu tot ?are dreptul?
am uitat sa va spun ca nu am martori pentru ca niciodata nu am povestit nimanui problemele noastre in casnicie.daca i las copilul acolo cu el pana face trei ani si eu plec cu chirie.ce sanse mai am sa imi pot recupera copilul de la el?
orice ar fi, nu plecati fara copil, e mult mai greu daca sotul se impotriveste, sa-l obtineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 6 ani de cand suntem despartiti anemarie213 anemarie213 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de divort. Am fost casatoriti 5 ani, dupa care ne-am despartit dar nu cu divort. Avem un copil, care acum are 9ani, care ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate nikita 27 nikita 27 eu sunt despartita de sotul meu de 5 luni,dar inca nu am inaintat nici unul divortul din cauza banilor si eu stau cu copilul meu la mama mea.La vara vreau sa ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului abcdefg abcdefg suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)