avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina pe o persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina pe o persoana cu handicap

buna seara
am si eu o intrebare: pot sa inmatriculez o masina pe numele bunicului meu sa beneficiez de scutirea la plata taxei de poluare fiindca acesta sufera de handicap locomotor grav, avand ambele picioare amputate, ca si insotitor?
Cel mai recent răspuns: dorinm , utilizator 19:41, 13 Ianuarie 2011
Buna seara
La asta iti pot raspunde si eu .Da se poate dar trebuie ca masina sa fie adaptata (modificata) pentru o persoana cu handicap locomotor , apoi mers la RAR pentru a primi un certificat de la ei cum ca masina este ok pentru o persoana cu handicap locomotor.Treaba asta o face o firma specializata acreditata etc..bani multi tevatura ...nu merita ...Bulgaria ultima solutie decenta....
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
dorinm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare persoana cu handicap Capone18 Capone18 Salut, Am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina neinmatriculata in Romania si ca sa nu mai platesc taxa de mediu(care mi se pare o prostie) vreau ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pentru persoanele cu handicap Cosmin Furtuna Cosmin Furtuna Mai platesc taxa de poluare pentru inscrierea unei masini in romania daca am un handicap?daca nu,cum pot beneficia de asta?multumesc anticipat=D> (vezi toată discuția)