avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

SUNT IN DIVORT SI ASDORI SA STIU DACA ESTE IMPOSIBIL CA ACTIUNEA INTRODUSA DE SOT SA FIE RESPINSA SI IN CE CONDITII SE POATE RESPINGE ACEASTA?SOTUL M-A PARASIT,AVEM 2 COPII DE 1 AN,RESPECTIV 3 LUNI,IAR EU NU SUNT DE ACORD CU DIVORTUL.
Nu va puteti opune divortului.
Daca sotul a parasit domiciliu si a introdus actiune de divort pana la urma v-a divorta indiferent daca sunteti sau nu de accord.
va trebui sa dovediti instantei ca nu sunt motive reale pt divort
v-ar prinde bine sa va asiste un avocat
Indiferent de pozitia dumneavaoastra in proces , divortul se va pronunta, intrucat se vor gasi doi martori care sa spuna ca va certati etc,. si simpla despartire in fapt a sotilor reprezinta motiv de divort. Cel mai bine este sa va aparati inca de la primul termen de judecata, sa depuneti o cerere reconmventionala sa solicitati si dv. divortul din culpa lui exclusiva ,sa vi se incredinteze minoriii si sa fie obligat la pensie de intretinere in favoarea acestora.
Av.Ioana Cazacu 0722383181

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere actiune de divort cernatvioleta cernatvioleta daca sotul meu a cerut desfacerea casatoriei si a afirmat ca nu au rezultat copii minori in urma casatoriei, eu pot cere respingerea actiunii daca la acea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)
Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)