avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPTUL TATALUI DE A-SI VEDEA COPIII
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPTUL TATALUI DE A-SI VEDEA COPIII

Cum se procedeaza in urma divortului pt ca tatal sa-si vada copiii?In coditiile in care tatal a fost violent cu unul dintre copii,cu sotia in prezenta copilului,iar sotul nu vrea sa vina sa ia copiii si vrea sa-i fie adusi la el de catre altcineva decat sotia?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:27, 13 Ianuarie 2011
a cerut un program de vizita, scrie ceva de vizita in hotararea de divort?
Inca nu nu s-a pronuntat divortul si eram curioasa ce se va intampla
asteptati intai , poate nici nu cere un program de vizita. si daca cere, in nici un caz nu e obligat cineva sa-i duca #-o. vine sa-i ia si ii aduce inapoi
iar daca dovediti ca a fost violent cu un copil , posibil ca va avea drept sa-i viziteze doar in prezenta dvs
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
important a scris:

Inca nu nu s-a pronuntat divortul si eram curioasa ce se va intampla


La pronuntarea hotararii de divort se va consemna si modul in care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti. Celalalt poate solicita dreptul la vizita si se poate consemna in hotararea respectiva posibilitatea de vizitare si de veghere asupra cresterii si educarii copilului. Daca violenta respectivului asupra copilului poate fi dovedita, atunci instanta poate dispune modul in care tatal isi poate vizita copilul incredintat mamei. Asteptati sa vedeti ce va hotara instanta de judecata. In cazul in care, sunteti nemultumita de solutia instantei de fond, puteti sa atacati hotararea printr-o cale de atac, formulata in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita zitus zitus as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna LilianEffect LilianEffect Buna ziua.La momentul actual,sunt divortata cu 2 copii minori in custodia mea,unul de 7 ani si unul care inca nu a implinit 2 ani.Daca tatal copiilor ar cere ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)