avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscriere automobil dupa terminarea leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscriere automobil dupa terminarea leasing

am o masina in leasing pe firma am gasit pe cineva sa ami achite datoria catre laesing pana la incheierea contractului dupa care eu sa ai fac acte dar ar fi o problema firma mea are datori la bugetu de stat .exista riscu sa nu ai pot face acte io pe firma nu am incasat nici un ban in plus .fiind multumit ca scap de datoria catre leasing pentru ca urma sa ami ridice leasingu masina dar datoria ramnea de platit. ce sfat ami dati cum pot sai fac acte persoanei respective.:">

Alte discuții în legătură

Mi-a fost furata masina pe leasing ionut.popan ionut.popan Buna,mi-a fost furat un golf 5 luat in leasing, am facut o hartie de mana cu tipu ca in 2 luni se obliga sa treaca masina pe firma lui(timp in care isi rezolva ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platesc ieu si nu asiguratoru regep regep Subiect: sal sal am avut un accident duminica care sa lasat cu dauna totala,azi diminatat mau sunat de la reprezentanta dacia sa ma duc ca am dauna totala ... (vezi toată discuția)
Leasing adriana istrate adriana istrate Am predat leasingul, mai exact s-a facut un contract tripartit intre mine(utilizatorul), firma de leasing si o alta firma care a preluat leasingul. Nu mai ... (vezi toată discuția)