bine v-am regasit...
as dori daca se poarte sa ma lamureasca si pe mine cineva!
am terminat procesul de stabilire program vizita minor...si instanta a dat urmatorul verdict in favoarea fostului sot:doua sfarsituri de saptamana pe luna,doua saptamani in vacanta de vara si una in cea de iarna;dar nu inteleg care este sfarsitul de saptamana?dupa mine duminica....
nu eu ,sotul a cerut ,printre altele,doua weekenduri pe luna;instanta specifica asta in hotarare,iar la final scrie ca decide sa i se dea doua sfarsituri de saptamana..deci eu cred ca duminici
Nu ati avut avocat?
Nu asa haotic se stabileste un program ci intre anumite ore si pe zile clar stabilite.
Daca el l-a solicitat asa , iar dvs. n-ati facut nici o aparare pe un astfel de program, acum ramane la latitudinea tatalui cand va veni, pentru ca hotararea ii lasa la indemana aceasta posibilitate nefiind stabilite in mod clar orele, zilele si perioadele.:sorry:
Daca mai sunteti inca in termen,puteti sa faceti apel din motivele enumerate in speta dv.Daca nu sunteti in termen...asteptati sa treaca un timp si adunati dovezile care aduc atingere confortului psihic al copilului si deschideti o noua actiune.Daca nu aveti sprijin pentru un avocat,va pot ajuta...bineinteles ne vom intelege...contactati-ma!