avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor

bine v-am regasit...
as dori daca se poarte sa ma lamureasca si pe mine cineva!
am terminat procesul de stabilire program vizita minor...si instanta a dat urmatorul verdict in favoarea fostului sot:doua sfarsituri de saptamana pe luna,doua saptamani in vacanta de vara si una in cea de iarna;dar nu inteleg care este sfarsitul de saptamana?dupa mine duminica....
Cel mai recent răspuns: livia17 , utilizator 14:16, 17 Ianuarie 2011
Eu cred ca discutam de sambata si duminica.Dvs cum ati cerut in cerere sambata si duminica sau doar duminica?
Uitati-va ce ati cerut initial.
nu eu ,sotul a cerut ,printre altele,doua weekenduri pe luna;instanta specifica asta in hotarare,iar la final scrie ca decide sa i se dea doua sfarsituri de saptamana..deci eu cred ca duminici
Nu ati avut avocat?
Nu asa haotic se stabileste un program ci intre anumite ore si pe zile clar stabilite.
Daca el l-a solicitat asa , iar dvs. n-ati facut nici o aparare pe un astfel de program, acum ramane la latitudinea tatalui cand va veni, pentru ca hotararea ii lasa la indemana aceasta posibilitate nefiind stabilite in mod clar orele, zilele si perioadele.:sorry:


Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca mai sunteti inca in termen,puteti sa faceti apel din motivele enumerate in speta dv.Daca nu sunteti in termen...asteptati sa treaca un timp si adunati dovezile care aduc atingere confortului psihic al copilului si deschideti o noua actiune.Daca nu aveti sprijin pentru un avocat,va pot ajuta...bineinteles ne vom intelege...contactati-ma!
aceeasi sent s a dat si la mine. e vb de primul si al treilea wekend ale fiecarei luni

Alte discuții în legătură

Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Calendar week-enduri program vizita minor... andreisiandrei andreisiandrei Buna Ziua, Sunt nedumerit si va solicit opinia. Am obtinut dreptul de a avea legaturi personale cu minorul in 1-ul si al 3-lea weekend din luna. Sau eu ... (vezi toată discuția)