bine v-am regasit...
as dori daca se poarte sa ma lamureasca si pe mine cineva!
am terminat procesul de stabilire program vizita minor...si instanta a dat urmatorul verdict in favoarea fostului sot:doua sfarsituri de saptamana pe luna,doua saptamani in vacanta de vara si una in cea de iarna;dar nu inteleg care este sfarsitul de saptamana?dupa mine duminica....
eu am primit in 4 instiintarea si fostul sot in 6 pe instiintare scrie termen 15 ziole,deci pana in 21 am posibilitatea sa fac contestatie,dar...oricat am spus ca nu sunt de acord cu un program lund,decat cateva ore pe luna,instanta i-a dat acest program...si i-a crezut toate minciunile...copilul vrea la tata, dar numai cateva ore ,nu sa stea peste noapte,sau zili intregi,48 ore...copilul are 4 ani
Daca declarati apel, asigurati-va de asistenta unui avocat.
Prin weekend sau sfarsit de saptamana se inteleg zilele de sambata si duminica, chiar daca acest lucru nu este formulat explicit in hotararea judecatoreasca.
nu se poate face nimic pt program de vizitare fara sa l ia acasa?nimeni nu se gandeste la sanatatea copilului?copilul fiind mic,nu credeti ca ar putea suferi?proaste legi,dar ce i care le aplica..nu mai zic