avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce reprezinta \"Cai de acces proiectate in urma unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce reprezinta "Cai de acces proiectate in urma unui plan de comasare si reparcelare"?

Poate cineva sa-mi explice ce reprezinta "Cai de acces proiectate in urma unui plan de comasare si reparcelare"?
Cel mai recent răspuns: Mirela Dorina Bogatu , Expert judiciar 07:05, 23 Februarie 2011
Este vorba despre o solutie data de proiectant , in conformitate cu legislatia in vigoare, ce presupune o alipire a parcelelor astfel incat terenul sa formeze un tot unitar , apoi , dupa gasirea solutiei de asigurare a cailor de acces catre toate parcelele ce urmeaza a fi trasate pe acel teren se trece la operatiunea de reparcelare.
Pentru a intelege de ce s-a adoptat aceasta solutie studiati "HOTARAREA GUVERNULUI Nr. 525/1996*) pentru aprobarea Regulamentului general de urbanism" - sau solicitati o consultanta unui expert tehnic judiciar sau extrajudiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu planul de situatie la construirea unui gard? keops_mic keops_mic Vrea sa unesc doua terenuri si sa fac un gard cu fundatie(cu tot cu A.C.). Am vorbit cu un domn autorizat ocpi si mi-a spus: - trebuie sa fac alipirea ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuit agricol in intravilan ContSters219769 ContSters219769 Buna ziua! Am un teren in intravilan (cf. carte funciara) care a fost compus din doua parcele, una cu destinatia curti - constructii, cealata faneata. Am ... (vezi toată discuția)
Teren neconstruibil dpdv al deschiderii la strada (conform cert. urbanism) webknight webknight Buna ziua, conform Cert. Urbanism pentru construire primit de la Primaria Constanta, terenul meu este neconstruibil dpdv al deschiderii la strada(Conform ... (vezi toată discuția)