avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara

Tot este un subiect la zi !!! daca dupa iesirea la pensie (pensonar militar) am fost angajat cu carte de munca la diverse institutii, odata cu punerea in aplicare a Legii 119/2010 se iau in calcul si peroadele mai sus mentionate ? as dori sa stiu daca art. 9 din lege prevede si acest lucru ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Elena Mihaela SPATARESCU , Consilier juridic 21:15, 14 Ianuarie 2011
Legea 119 nu se refera la nicio perioada ulterioara momentului pensionarii dumneavoastra. Perioadele in care ati lucrat in sistemul civil se va lua in calcul la stabilirea unei pensii civile. Teoretic, ar trebui ulterior cumulate aceste pensii.
N-as putea sa garantez ca se va si intampla asa ceva.
Va doresc sa va dea Dumnezeu putere, ca sa va puteti obtine in instanta drepturile pe care asa cum spun unii, deocamdata, le-ati pierdut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul legal la munca al pensionarilor din sistem militar este afectat de noua legislatie a pensiilor? care pensionari se pot angaja? Ionel Popa Ionel Popa Noua Lege a pensiilor la art.114, 118 si altele restrange dreptul legal la munca al unor categorii de pensionari. Nu este normala o astfel de ingradire dar ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare DIMITRIU DIMITRIU Sunt nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 . Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara ) Conditii ... (vezi toată discuția)
Pensie militara cumulata cu indemnizatia cic? gelula gelula Buna seara, Poate cineva sa-mi dea un sfat juridic cat se poate de repede la urmatoarea speta : sunt pensionar militar - am fost disponibilizat in baza O. ... (vezi toată discuția)