avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

buna;
nu mai inteleg nimic; cum se procedeaza cu marirea de salariu de la 01.01.2011? se face decizie colectiva sau acte aditionale pentru fiecare salariat si care este salariu minim 670 sau 700?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 14 Ianuarie 2011
Se face o decizie colectiva, dar nu se mai inregistreaza la ITM. Salariul minim din decizie sa fie 700, conform CCM la nivel national (care insa nu s-a inregistrat la Ministerul Muncii, dar s-a semant).
Salariul stabilit prin Hotarare de Guvern (670)se foloseste ca baza pentru calculele salariale.
lavivanea a scris:

Se face o decizie colectiva, dar nu se mai inregistreaza la ITM. Salariul minim din decizie sa fie 700, conform CCM la nivel national (care insa nu s-a inregistrat la Ministerul Muncii, dar s-a semant).
...

Noul CCMN nu este inca aplicabil, prin urmare nu se pot face decizii de majorare in baza acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Cum ar trebui procedat maiamaria maiamaria buna ziua. am vazut ca se majoreaza salariul minim pe economie - la 670 lei, incepand cu data de 01.01.2011. toate bune si frumoase. numai ca societatea unde ... (vezi toată discuția)
Decizii majorare salar Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,sunt asistent manager la o firma privata si am primit de la contabila statele de plata pe luna ianuarie si mi-a dat sa fac decizii de majorare ... (vezi toată discuția)