Am acte de proprietate pe o suprafata de teren. Pe acest teren s-au realizat concesiuni, constituiri si reconstituiri la alte persoane, ilegal. Aceste persoane si-au construit vile, au procedat la vinderea acestora la 1, 2, 3 si chiar la a 4 mana. Cum as putea revendicata terenul si ce posibilitati legale am(adica cumpar vila sau o daram pe cheltuiala acestora, legea trimite la 294 c.civ., unde ma incadrez si ce posibilitati am).
Puteti introduce o actiune in revendicare a bunului imobil (teren). In aceasta situatia se vor compara de catre instanta titlurile de proprietate ale partilor cu interese contrare. In masura in care se constata ca dvs. sunteti adevaratul proprietar al imobilului, puteti reintra in posesia acestuia, tratamentul juridic al actualului posesor "neproprietar" urmand a fi stabilit in functie de buna sau reaua lui credinta. Astfel, ar urma aplicarea regulilor accesiunii imobiliare (terenul este bunul principal iar constructia bun accesoriu, indiferent de valoarea acestora)