avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de atac

daca am pierdut un proces si am pierdut si recursul mai exista posibilitatea unei cai de atac
Cel mai recent răspuns: jamesdean , utilizator 10:12, 14 Ianuarie 2011
Mai aveti posibilitatea urmarii unor cai extraordinare de atac: contestatie in anulate si revizuire dar numai pentru anumite motive precizate in mod expres in Codul de procedura civila.
sunt caile extraordinare de atac:contestaţia în anulare, revizuirea, recursul în interesul legii.

cel mai bine e sa discutati cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Se mai poate ataca o sentinta deja data??? mdcc mdcc Unde pot ataca o sentinta judecatoreasca daca am pierdut la recurs.mentionez ca am castigat la fond,a urmat apelul unde a schimbat in parte sentinta in ... (vezi toată discuția)