Va rog sa ma sprijiniti in clarificarea urmatoarei situatii. Bunicii din partea mamei au avut mai multe proprietati si terenuri extravilane. Ea mai are un singur frate, care in urma "ingrijirii" bunicilor a beneficiat de bunurile acestora, adica de acele proprietati ( i s-au dat cu contract de vanzare-comparare toate proprietatile detinute de bunici).
Anul trecut , in noiembrie, bunica a decedat. Terenurile extravilane detinute de acestia au ramas, inca, pe numelele bunicilor, pentru ca bunicul e orb si nu plateste impozit. Stiu ca in documentele primariei locale, in acte figurau bunicul cu o mica parte din pamnt si bunica cu cea mai mare parte din acestea.
Intrebarea mea este:
Ce se va intampla cu aceste terenuri?
Se poate face succesiunea, astfel incat, sa poata beneficia si mama de o parte din aceste terenuri extravilane?
Mentionez faptul ca acestea nu au fost trecute in actul de vanzare-cumparare prin care au fost cedate celelate proprietati.
Deschideti succesiunea bunicii dvs si acele terenuri care nu au fost vandute de catre bunici vor fi impartite intre bunicul supravietuitor, mama dvs si sora mamei dvs.
Mostenire
monika4
Am o intrebare complexa:
1.Am dori sa revendicam o parte din mostenirea dupa mama (fiind decedata) ,mama nu si-a primit partea ei din mostenirea legala de la ... (vezi toată discuția)