Buna ziua,
Mi-am ridicat cartea de munca de la ITM si am verificat cu contractele de munca pe care le am acasa corectitudinea operatilor si am descoperit ca lipsesc date sau cel putin asa cred.
In cartea de munca apar urmatoarele:
1) Angajatorul S.C. XXX S.R.L., angajat conf. art. 12/1 din codul muncii, 04/07/2006, Inginer instalatii, xxxRON, urmat de numarul contractului, parafa si semnatura celui care a facut inscrierea.
2) Angajatorul S.C. XXX S.R.L., angajat conf. art. 12/2 din codul muncii, 20/02/2006, tehnician proiectant, xxxRON, urmat de numarul contractului, parafa si semnatura celui care a facut inscrierea.
3) Angajatorul S.C. XXX S.R.L., incetat activitate conf. art. 56 j din codul muncii, 31/05/2006, urmat de numarul contractului, parafa si semnatura celui care a facut inscrierea.
4) Angajatorul S.C. XXX S.R.L., incetat activitate conf. art. 79 din codul muncii, 31/07/2007, urmat de numarul contractului, parafa si semnatura celui care a facut inscrierea.
Mentionez ca din motive care tin de confidentialitate am evitat sa dau numele firmei si salariul pe care l-am avut si ca toate inscrierile se refera la aceeasi companie.
Contractele sunt urmatorele:
1) Am un contract pe perioda determinata (3 luni) care incepe in data de 20/02/2006 si expira in 20/05/06 urmat de un act aditional care prelungeste acest termen pana in 31/05/06
2)Am un contract pe perioada nedeterminata care incepe cu data de 04/07/06 si sa incheiat prin demisie in 31/07/07. In aceasta perioda a avut loc o marire de salar.
Dupa cum se observa in cartea de munca nu apare marirea de salar din perioada 04/07/06 - 31/07/07 precum si faptul ca datele nu sunt inscrise in ordine cronologica.
Intrebarile mele sunt:
1) Trebuia trecuta modificarea de salar? La celelalte firme la care am lucrat acest lucru este trecut.Daca da ce pot sa fac pentru a remedia greseala?Acest lucru ma afecteaza la calcularea pensiei?
2)De ce nu s-a trecut in ordine cronologica? Are acest lucru vreo importanta?
3)Ce trebuie urmarit (sau ce inscrieri se trec in cartea de munca)? Pentru a putea vedea daca s-a gresit sau nu si a solutiona problema pe loc.De fapt ma intereseaza sa cunosc aceste lucruri pentru a nu avea probleme mai tarziu (la batranete), sa le rezolv acum cat de repede se poate.
Cel mai recent răspuns:
nelu_popescu , utilizator
14:43, 4 Aprilie 2008