avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Intrebare urgent pls!!! IMPOZIT ONG
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Intrebare urgent pls!!! IMPOZIT ONG

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire. Cum calculez impozitul pe profit Pentru un ONG cu urmatoarea situatie:
venituri non-profit: 1227139.32
venituri activitate economica: 129579.68
cheltuieli activitate economica: 118836.31

??Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pentru un angajat ong ? zpk zpk Buna ziua, incerc sa imi dau seama daca e mai rentabil sa imi fac o asociatie ong sau un srl d pentru un centru de zi . 1. Ce taxe si impozite se platesc ... (vezi toată discuția)
Activitati economice la ong crysionela crysionela Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este diferenta dinte un ONG cu scop patrimonial si un ONG fara scop patrimonial? Un ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu combustibili la ong mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Un ong a icheiat un contract de comodat pentru un autoturism. Poate deconta toate cheltuielile de intretinere ale acestui autoturism? Dar ... (vezi toată discuția)