avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli cu combustibili la ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli cu combustibili la ONG

Buna ziua,
Un ong a icheiat un contract de comodat pentru un autoturism. Poate deconta toate cheltuielile de intretinere ale acestui autoturism? Dar cheltuielile cu combustibilii. Exista vreo limita la combustibili. Ce documente trebuie intocmite pentru decontarea cheltuielilor cu combustibilii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Franciuc , Consultant fiscal 16:18, 20 Ianuarie 2014
Daca aceste cheltuieli cu combustibilul sunt efectuate intr-o activitate economica ( chiar daca se desfasoara intr-un ong) sunt limitate la 50 % la calculul impozitului pe profit pentru acea activitate economica. Daca insa sunt efectuate intr-o activitate non profit ele se pot deconta in baza unor ordine de deplasare sau foi de parcurs, in functie de politica ong-ului.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.i. decontare bonuri de benzina lady34 lady34 daca am contract de comodat pe un autoturism ...in ce conditi pot deconta bonurile de combustibil si intretinerea autoturismului? (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)