avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incadrare in munca

ca angajtor trebuie sa dau o decizie de incadrare in munca cand angajez personal sau nu
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
vlamihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 14 Ianuarie 2011
Va rog sa fiti mai exact. La ce va referiti? Daca sunt angajati ce decizie sa mai dati? le schimbati posturile de incadrare? Nu am inteles.
vlamihai a scris:

ca angajtor trebuie sa dau o decizie de incadrare in munca cand angajez personal sau nu

Nu se fac astfel de decizii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu contract de munca in cadrul bisericii ortodoxe ContSters141803 ContSters141803 Preotul de la mine din sat a vrut sa ma angajeze cu ctr de munca in cadrul parohiei in postul de paraclisier.(intretineea bisericii si a ... (vezi toată discuția)
Vrea sa ma dea afara de la munca desi sunt in concediu medical!! pustanu87 pustanu87 Buna ziua.Am fost operat recent si mi s-a dat de la spital concediu medical 2 sapt.dupa care pot merge din nou la munk fara probleme...doar ca am inteles de la ... (vezi toată discuția)
Prima abatere ca si asistent medical adina23 adina23 Buna ziua, Am o nelamurire, mama mea lucreaza la 2 institutii publice, mai exact doua spitale, la unul are functia de bucatar sef, si la al doilea este ... (vezi toată discuția)