avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt salariata, somera sau... ce?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt salariata, somera sau... ce?

pe 24 noiembrie am terminat cei 2 ani de concediu de crestere al copilului si in mod normal ar fi trebuit sa ma intorc la munca. seful meu, cu dubla cetatenie este plecat la el in tara de 7 luni si nu stiu nimic de el. am fost la firma, totul este inchis. mentionez ca sunt angajata cu carte de munca, intrebarea mea este, pt ca nu pot trai din 42 lei pe luna cat este alocatia, ce pot face? somera nu pot fi , angajata nu, atunci ce? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:46, 14 Ianuarie 2011
Mergeti la Inspectoratul teritorial de munca si cereti detalii despre firma si statutul dvs ca si angajat..Adresati-va cu o cerere catre itm pentru eliberarea cartii de munca si inchiderea ei.
Si cautati-va un alt loc de munca.
Daca nu gasiti pe nimeni la firma va puteti duce la Registrul Comertului sa depuneti o cerere de informatii sa vedeti in ce stadiu se afla firma.
Poate fi inchisa , suspendata poate sa fi fost deschisa procedura falimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul angajatului la o firma falimentara cara10 cara10 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea : ce statut am eu acum ca angajat deoarece firma la care am fost pana acum a dat faliment. Mentionez ca nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj armeanu roxana armeanu roxana Dupa 4 ani in care am fost in concediu de ingrijire copil, firma angajatoare a intrat in dizolvare judiciara, deci nu am cum sa ma intorc la locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca pot afla prin alta cale decat prin firma dc. a fost inchisa CM?
va multumesc (vezi toată discuția)