avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere carte de munca

pot afla prin alta cale decat prin firma dc. a fost inchisa CM?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Atena , utilizator 15:48, 19 Iulie 2005
La Inspectoratul Teritorial de Munca. Actul prin care se inchide cartea de munca se depune de catre angajator si la ITM.
sa cunosti datele firmei ca sa poata fi cautat dosarul acesteia si sa ai buletinul/cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca roska roska [b]Buna ziua, Revin iarasi la Dumnevoastra cu o intrebare. Am tot cautat prin legislatie..dar nu am gasit sau nu stiu eu unde sa caut. Am marea rugaminte ... (vezi toată discuția)
sunt salariata, somera sau... ce? ContSters185843 ContSters185843 pe 24 noiembrie am terminat cei 2 ani de concediu de crestere al copilului si in mod normal ar fi trebuit sa ma intorc la munca. seful meu, cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca la itm v_florina v_florina Buna ziua, Incerc sa identificat CM a unei angajate din alt judet, care se afla in concediu de ingrijire copil. La ITM Bucuresti, unde are firma sediu, mi ... (vezi toată discuția)