avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca la ITM

Buna ziua,

Incerc sa identificat CM a unei angajate din alt judet, care se afla in concediu de ingrijire copil. La ITM Bucuresti, unde are firma sediu, mi se spune ca nu gasesc CM, dar nici nu stiu sa-mi spuna unde poate fi.

Intrebarea mea este: daca angajata domiciliaza in judetul Buzau si momentan este in concediu ingrijire copil, CM merge la ITM Buzau?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 16 Decembrie 2009
CIM-ul se depune la ITM de care apartine firma. Daca firma are sediul in Bucuresti atunci trebuie sa fi depus CIM-ul salariatei la inspectorul de sector (functie de sectorul in care se afla sediul social al firmei).

Nu conteaza unde isi au salariatii domiciliul din buletin, nu ei sunt angajatori.
Mai incercati la ITM Bucuresti. Mai incercati la inspectorul de care apartine firma.
Daca tot nu se gaseste puteti face o solicitare la Corpul de Control al ITM, cel din str. Radu Voda, sa va ajute cu o copie a acestui CIM.

P.S: Sunteti sigura ca salariata a avut CIM inregistrat?
Multumesc pentru raspuns, insa eu ma refeream la Cartea de munca, ci nu la CIM. Bineinteles ca are CIM inregistrat (la ITM Bucuresti); eu l-am inregistrat si detin si exemplarul firmei.
Intrebati-o pe angajata Dvs. Poate a ridicat ea CM de la ITM Bucuresti.
v_florina a scris:

Multumesc pentru raspuns, insa eu ma refeream la Cartea de munca, ci nu la CIM. Bineinteles ca are CIM inregistrat (la ITM Bucuresti); eu l-am inregistrat si detin si exemplarul firmei.

Scuzati, am inteles eu gresit.
Luati legatuira cu salariata, poate are carnetul d emunca.
Daca nu insistati tot la inspector. Sa caute mai bine, sa intrebe colegii.
Stiu ca s-a mai intamplat sa se rataceasca cartile, dar s-au mai si gasiit
Ca sa intrebe la ITM, mai intai trebuie sa gaseasca dovada predarii carnetului de munca la itm ... daca nu exista aceasta dovada, atunci singur acesta nu a fost depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca si contract de munca gatej cezar gatej cezar buna ziua eu lucram in bucuresti la o firma particulara. as dori sa aflu cumva urmatoarele: -daca contractul meu individual de munca a fost inscris -daca ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Sediu social alexandra68 alexandra68 Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)