avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa concediu de cresterea copilului de 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa concediu de cresterea copilului de 2 ani

peste o luna de zile ma voi intoarce la serviciu dupa ce am beneficiat de concediu de crestere a copilului de 2 ani. Societatea la care ma intorc procnozeaza o reducere de personal.As vrea sa stiu daca este posibil sa fiu concediata si daca este adevarat ca 6 luni de la intoarcerea in campul muncii este interzisa concedierea. mentionez ca societatea nu este in faliment .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 14 Ianuarie 2011
De fapt, termenul de 6 luni se refera, potrivit CCMN, la concedierea pentru necorespundere profesionala ... pentru alte motive puteti fi concediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca din cic inainte de 2 ani petree petree Sunt in perioada de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Aceasta perioada expira pe 25 octombrie 2009 cand pustiul implineste 2 ani. Am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
Persoanele care ies din concediu pentru crestere copil Kiss Raluca Kiss Raluca O mama este aparata ( in pastrarea locului de munca) doar cand este in concediul de crestere copil sau si o anumita perioada dupa revenirea la locul de ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa intoarcere din crestere copil diana elena diana elena Buna ziua. As vrea sa va intreb daca este o lege prin care mamele care se intorc din concediu de crestere copil nu pot fi disponibilizate timp de 6 luni. va ... (vezi toată discuția)