avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte de asociatie restant la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte de asociatie restant la intretinere

unde pot face o plangere impotriva presedintelui de asociatie care are o datorie la

intretinere cu penalitati in suma de 5000 lei?


Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 21:14, 16 Ianuarie 2011
Sigur ca puteti convoca adunarea generala si sa-l demiteti pe presedinte dar este mai elegant si poate fara a declansa scandalul de rigoare ca pe ordinea de zi sa evitati asemenea formulari.
Afisat un punct la ordinea de zi care sa sune asa:
- Alegerea membrilor comitetului si a comisiei de cenzori.
Puteti cu ocazia asta sa propuneti si sa alegeti sau realegeti prin vot fiecare membru inclusiv presedintele.
adriantot a scris:

Sigur ca puteti convoca adunarea generala si sa-l demiteti pe presedinte dar este mai elegant si poate fara a declansa scandalul de rigoare ca pe ordinea de zi sa evitati asemenea formulari.

cu tot respectul pt d-ul adrianot "ELEGANTA" ar trebui sa lipseasca atunci cand e vorba de un presedinte cu peste 1000 euro datorie
Pai daca nu vreti ca totul sa fie elegant, adunati-va cativa vecini, luati o ranga, spargeti usa apartamentului presedintelui luati ce gasiti prin casa, le videti in fata blocului, la licitatie, si achitati intretinerea.
Inainte de a fi presedinte, este om si poate avea si el probleme financiare (somaj, criza financiara) nu stim exact care este situatia. Daca motivul restantei este altul, nu plateste pentru ca nu vor "muschii lui de presedinte", atunci aplicati ceea ce a spus Dna Elga si Dl, Adrian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare presedinte asociatie de proprietari annabela annabela Pt. revocarea din functie a presedintelui asociatiei de proprietari si a casierilor sunt valabile si tabelele nominale cu semnaturilor locatarilor-proprietari ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari graurecatalin graurecatalin Buna ziua As dori sa ma lamuresc si eu in anumite privinte si reglementari ale Legii 230/2007 privind asociatiile de proprietari. Sunt proprietarul unui ... (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)