avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la serviciu dupa 2 ani de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la serviciu dupa 2 ani de crestere a copilului

Sunt mama a unui copil de 1 an si 8 luni aproape. Am optat personal pt 2 ani sa-mi cresc copilul asta fiind data si prin lege. Copilul il pot lasa cu parintii mei alta cale neavand....Traiasca parintii si le doresc sanatate multa. Ei ma ajuta foarte mult! La sf lunii mai 2011 trebuie sa ma reintorc la serviciu. daca ma reintorc sunt data afara sau sunt obligati sa ma tina minim cele 6 luni obligatoriu? Sau sa ma reintorc mai curand de cei 2 ani ? dupa legea veche am dreptul sa stau acasa 2 ani. Ma tot gandesc ca chiar daca ma intorc si acum si dupa 2 ani tot voi fi pusa pe liber. Care ar fii solutia ideala sau mai bine zis cea corecta si in avantajul meu...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 14 Ianuarie 2011
Termenul de 6 luni se refera, potrivit CCMN, la concedierea pentru necorespundere profesionala ... pentru alte motive puteti fi concediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii de drept a cim prin reluarea activitatii dupa finalizarea concediului pentru cresterea copilului de 2 ani andi78 andi78 Copilul meu va implini 2 ani pe data de 2 aprilie 2010. As dori sa ma reintorc la lucru (eram dispusa sa ma reintorc chiar si de la inceputul acestui an insa ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa intoarcere din crestere copil diana elena diana elena Buna ziua. As vrea sa va intreb daca este o lege prin care mamele care se intorc din concediu de crestere copil nu pot fi disponibilizate timp de 6 luni. va ... (vezi toată discuția)
Dupa concediu de cresterea copilului de 2 ani lucara lucara peste o luna de zile ma voi intoarce la serviciu dupa ce am beneficiat de concediu de crestere a copilului de 2 ani. Societatea la care ma intorc procnozeaza o ... (vezi toată discuția)