As avea ma multe neclaritati, toate se refera la etapa a II-a a divizarii unui SRL:
1. Este necesara forma autentica a actului modificator, in cazul in care se transmite un imobil, insa acesta nu face parte din capitalul social al firmei ce se divide si nici nu va face parte din capitalul social al firmei rezultate.( capitalul social este format din aport numeral)?
2. As dori sa stiu care firma semneaza(cea care se divide sau cea rezultata) urmatoarele acte tip eliberate de ONRC:
a) cererea de inregistrare;
b) cererea de depunere si/sau mentionare acte;
c)declaratiile model 2 si 3.
3. Cu privire la cererea de inregistrare care casute se bifeaza( cea referitoare la dizolvare)? Aceeasi intrebare este si pentru cererea de depunere si/sau mentionare acte.
1.Este necesara forma autentica a actului modificator atunci cand printre bunurile reprezentand aport in natura se afla un teren.
2. Cerere de inregistrare este semnata de firma care solicita divizarea. Declaratiie model 2 si 3 se completeaza de cea rezultanta.
3.Se completeaza numai cererea de inregistare si se bifeaza la 4.6/divizare. Dar veti fi indrumat la ORC in acest sens.
Asa cum am mentionat, imobilul nu va face parte din capitalul social, iar in acest caz consider ca se aplica art 6 din L31.
Astept pararea dumneavoastra.
Desprindere societate
m_nitu
Buna dimineata!
Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt:
Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)