avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestari servicii intracomunitare

Buna ziua,

Ati putea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu obligativitatea de a detine un cod valid de TVA si de declarare lunara a veniturilor din prestarile UE daca, in calitatea de PFA, am prestat servicii in Romania pentru o entitate neplatitoare de TVA din UE, care are cod valid de TVA. Venitul anual din aceste prestari nu depaseau 35 000 EUR.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 15:26, 14 Ianuarie 2011
incepand cu 1 ian. 2010 aveati obligatia de a va inregistra in scopuri tva intracomunitar pentru a putea presta astfel de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - prestari servicii intracomunitare marcelilie marcelilie Buna ziua Sunt PFA înregistrat la normă de venit: 104 prestari de servicii informatice, neplătitor de TVA, si prestez servicii pentru o firma din Spania ... (vezi toată discuția)
Decontare facturi adwords si facebook 2017 - la un pfa staycu staycu Buna ziua, As dori sa stiu, in anul 2017, ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta facturile din Adwords si Facebook, ambele cu sediul in Irlanda. Am citit ... (vezi toată discuția)
Înscriere în registrul operatorilor intracomunitari valentinas valentinas Buna ziua, Se poate realiza inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari ulterior prestarilor de servicii intracomunitare si in conditiile in ... (vezi toată discuția)