avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea in munca

Eu am 15 ani de vechime in munca la mai multe societatii, si ma angajez la o societate noua iar eu am carnetul de munca in posesia mea, si din cate am auzit cu 1 ianuarie 2011 nu se mai completeaza in ele. Cum beneficiez eu de sporul de vechime in munca la noua firma la care m-am angajat!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 14 Ianuarie 2011
Se poate calcula pe baza datelor din carnetul de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime neluat in calculul pensiei ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, In ,,DATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA IN MUNCA\'\' care stau la baza de calcul a pensiei incepind cu 1.04.1992 sporul de vechime ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)