avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare la limita de varsta

In ce an pot iesi la pensie pentru limita de varsta si ce stadiu de cotizare trebuie sa am? Data nasterii : 12.07.1958 - stagiu actual de cotizare 32 ani. Dar anticipat?
Multumesc mult.
M. Valeria
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:37, 14 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 61 ani si 2 luni,conditia de stagiu fiind indeplinita(31 ani si 2 luni).Anticipat la 56 ani si 2 luni(5 ani inainte)cu un stagiu total de cotizare de 39 ani si 2 luni(+8 ani).Anticipat partial la 56 ani si 2 luni,conditia de stagiu fiind de 31 ani si 2 luni,fara stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata cristinelaeric cristinelaeric buna ziua,am o intrebare pentru mama mea.Are 51 ani varsta,32 ani in campul muncii,din care 17 grupa a doua.vreau sa stiu la ce varsta poate iesi in pensie ... (vezi toată discuția)
Cind pot sa ies la pensie anticipata ? doinitza1959 doinitza1959 am 53 ani si 5 luni si un stadiu de cotizare de 33 ani si 7 luni , cind pot sa ies la pensie aniticipata? (vezi toată discuția)