avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cind pot sa ies la pensie anticipata ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cind pot sa ies la pensie anticipata ?

am 53 ani si 5 luni si un stadiu de cotizare de 33 ani si 7 luni , cind pot sa ies la pensie aniticipata?
Cel mai recent răspuns: doinitza1959 , utilizator 16:37, 30 Ianuarie 2013
Pentru femeie nascuta in august 1959.
Limita de varsta la 61 de ani si 6 luni.
Pensie anticipata,sau anticipata partiala la 56 de ani si 6 luni.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 39 de ani si 6 luni,fara stagiu asimilat.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 31 de ani si 6 luni,fara stagiu asimilat.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virsta de pensionare salaiviorica salaiviorica vreau sa stiu cind ma pot pensiona anticipat daca sint nascuta in 23 09 1959, am 30 de ani pe cartea de munca si am nascut si crescut 3 copii,sau anticipat ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata mihailaelena mihailaelena sunt nascuta in anul 1958 luna ianuarie .Cind pot iesi la pensie anticipat sau partial anticipat?Amvechimea in munca neitrerupta de 31 ani. (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)