avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caldura

locuiesc la ultimul etaj,am centrala proprie,nu am nici o teava prin casa,sant taiate de la vecinul de dedesubt,si tot trb sa platesc la caldura?!X-(.multumesc si astept un raspuns.aaa! si pe cine trb sa dau un judecata?
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 00:45, 15 Ianuarie 2011
Platiti numai pentru partile comune, nu pentru ce consumati. Legea230/2007 prevede ca toti locatarii platesc cheltuielile comune ale asociatiei.
pai care sant partile comune?pe scara nu este nici un calorifer!
Daca in bloc sunt repartitoare, discutati cu firma de repartitoare si comitetul blocului sa va scada din calcule tevile taiate, probabil si teava de aerisire ( asta implica acces in ap si inventariere).
Ramaneti totusi la plata cu parti comune tevi subsol conform Ordin 343/2010.
In contractul de cumparare al apartamentului scrie ca aveti o cota-indiviza din partile comune, cota care trebuie achitata financiar in anumite cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procent de parte comuna incalzire v-a iesit daca ati facut inventarierea? ricadinas ricadinas Ce procent de parte comuna incalzire v-a iesit daca ati facut inventarierea tevilor si ati montat repartitorul martor pe parti comune. Daca nu ati facut ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc,nelamurire. pintilescusorin pintilescusorin Locuiesc la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje,sunt debransat de la CET,am centrala termica de apartament,cei 3 vecini de pe palier cu mine sunt bransati la ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul la un ap debransat. eu am constatat ca daca ... gerhardt gerhardt Formula de calcul la un Ap debransat. eu am constatat ca daca esti bransat ai repartitor de caldura pe calorifer. Daca inchizi caloriferul si vine la citit ... (vezi toată discuția)