avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revenire la subiectul banii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revenire la subiectul banii

zilele trecute am scris un subiect care se intitula Banii. doresc sa intru pe subiect ca sa mai citesc ce s-a mai scris dar nu il gasesc. ma puteti ajuta ca nu ma descurc....sunt de putin timp inscrisa si am nevoie de ajutor. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:02, 4 Aprilie 2008
topicul respectiv il gasesti aici :
www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_17035/banii.html

Forum I Dreptul in discutie I Probleme de drept civil sau dreptul omului simplu I Subiect - banii
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie keksu2 keksu2 Buna Ziua Deschid al doilea topic sper a ma ajuta cineva ! am o datorie fata de cosmote care a trecut de 3 ani deci a fost prescrisa aku rog avocati de pe ... (vezi toată discuția)
Act aditional la regulament de ordine interioara cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog, sa ma ajutati cu un model de act aditional la regulamentul de ordine interioara privitor la ziua de 30 noiembrie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum imi vad mesajele? ndan57 ndan57 am pus in cursul zilei de astazi de doua ori intrebare legata de pret pe apartament reabilitare termica si nu stiu unde sau dus intrebarile la care astept ... (vezi toată discuția)