avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pot sa fiu neplatitor de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pot sa fiu neplatitor de TVA?

am doua firme platitoare de tva, si ma gandesc sa devine neplatitoare. Dar am o problema,am tva recuperat de la stat la una si la alta am de platit.Trebuie sa-l recuperez si sa-l achit daca vreau sa fie neplatitoare? Sau vine garda financiara si o sa faca un control?
Cel mai recent răspuns: glamour7576 , utilizator 21:07, 17 Ianuarie 2011
Trebuie sa indepliniti conditia sub 35000 eur in primul rand.
O sa mai depuneti un decont in ianuarie unde regularizati.
Simplu pe una platiti Tva pe alta daca suma este sub 5000 nu puteti cere rambursarea o treceti pe cheltuiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum compensez tva sub 5000 lei cu impozite la buget? angpop angpop Am TVA de recuperat în jur de 3000 lei și vreau să compensez cu datorii acumulate în valoarea unei sume similare. Cum procedez? Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma + domeniul de activitate CatalinMuntean CatalinMuntean Ma intereseaza care sunt procedeele si costurile pentru a schimba denumirea si domeniul de activitate al unei firme si de asemenea ce trebuie facut pentru ca ... (vezi toată discuția)
Tva de plata anterior si tva de recuperat acum hrincaionela hrincaionela buna ziua va rog putin ajutor:luna 6 am avut tva de plata pe care nu l-am platit ,luna aceasta am tva de recuperat ce fac in decontul 300 regularizez 4423-4424 ... (vezi toată discuția)