avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in grad functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in grad functionari publici

daca datorita unor cauze de ordin obiectiv un functionar public nu a putut participa la examenul sau de promovare in grad...... in acest caz, angajatorul sau poate organza un nou examen? pot fi si alte consecinte in cazul in care angajatorul nu mai are posibilitatea sa organizeze examenul?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:24, 14 Ianuarie 2011
Angajatorul poate initia din nou procedura prevazuta de lege (nu vad niciun impediment sa nu o faca ) , nu e nicio problema in acest sens .... La ce alte consecinte va referiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut sonia.maria sonia.maria Ce trebuie sa cuprinda documentatia pentru a demara procedura privind concursul/examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut de ... (vezi toată discuția)
Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)