avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotract de colaborare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotract de colaborare!

buna seara

rugamintea mea este , daca-mi puteti raspunde ; daca o persoana fizica aflata cu cartea de munca la o anumita firma, poate incheia un contract de colaborare , sau poate presta legal si la alta firma, ? ce variante am ca sa ma aflu in legalitatea la ce-a de-a doua firma?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 14 Ianuarie 2011
Puteti incheia la noul angajator un nou c.i.m. , fie cu norma intreaga, fie cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic ParaschivGh ParaschivGh Pot lucra la o alta firma, în perioada suspendării contractului de munca prin șomaj tehnic la firma unde lucrez acum? (vezi toată discuția)
2 cim cu norma intreaga la firme diferite Maria_Patru Maria_Patru Buna seara. As vrea sa aflu daca se poate incheia un CIM cu norma intreaga de catre o firma daca angajatul lucreaza la alta firma cu norma intreaga in acelasi ... (vezi toată discuția)
Cim MariaPI MariaPI Bună ziua, momentan sunt angajata a unui startup, am primit o noua oferta de munca din partea unei companii cu data de începere a activității 1 august. As ... (vezi toată discuția)