Buna ziua !
Am o intrebare pt dumneavoastra, situatia mea este urmatoarea , am nevoie de o "DECLARATIE DIN CARE SA REZULTE CA NU DETIN SI NU AM DETINUT O ALTA LOCUINTA IN PROPRIETATE SI/SAU SA NU FIE BENEFICIARII UNEI ALTE LOCUINTE CU CHIRIE, PROPRIETATE DE STAT, PROPRIETATE A UNITATII ADMINISTRATIVTERITORIALE SAU A UNITATII IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA, IN MUNICIPIUL PLOIESTI .
Problema este ca sunt plecat din tara si termenul limita este 31 ianuarie.
Pot obtine acesta declaratie in situatia mea ?
Ideea este ca nu trebuie sa obtii aceasta declaratie. Este suficient sa te deplasezi la ambasada/consulatul din tara unde te afli si sa o dai in fata unei persoane (abilitate) de acolo, iar dupa aceea sa o transmiti in tara!.
Puteți face declarația și la un birou notarial acolo, apoi să o apostilați și să o trimiteți în țară.
Mai există o variantă. Cineva din țară să întrebe la primărie dacă poate face altcineva, mama de exemplu, declarația în locul dumneavoastră. În loc de subsemnatul Razvanis :) să scrie subsemnata ____ declar pe proprie răspundere că fiul meu Răzvan ___ nu deține și nu a deținut___ etc.
Ideea e ca sunt in America si sunt foarte departe de ambasada sau de un consulat. Daca gasesc un notar roman aici, declaratia data in fata acestuia o sa fie recunoscuta in Romania ?
Declaratie notariala
Dogi
Buna seara,imi cer scuze de deranj...
Impreuna cu sotia am depus un dosar dupa ce ne\'am casatorit ptr teren ptr tineri casatoriti,intre timp am primit acasa ... (vezi toată discuția)