avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... puz
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

puz

buna seara ,am o mare nedumerire, am cumparat un teren in postavari in jud calarasi terenul se afla in intravilanul comunei frumusani, cu toate asta cei de la primarie imi cer sa fac un puz terenul este de 750 mp avand deschiderea de 18 m la dj si lungimea de 42 de m terenul sa dezmembrat din suprafata de 1600 de mp cu un drum proprietate de la care am cumparat de o latime de 5 m am vrut sa facem impreuna puz dar surpriza, cei de la consiliul judetean nu accepta un drum de 5 m latime ,vor sa facem alta lotizare pe jumatate pentru a primi si vecinul acceptul la puz care ne scuteste pe amandoi de niste bani ajutati-ma va rog :(

Alte discuții în legătură

Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Drum acces puz ddtkorny ddtkorny Buna ziua Daca ma poate ajuta cineva cu informatii: Am un teren de 2 ha, la cca. 500 metri de la un Drum judetean. Doresc sa fac un PUZ, parcelare. Am ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)