avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

doresc sa stau cu chirie intr-un apt la casa si sunt f confuza in ce priveste procedura. Eu as fi dorit sa fac un contract de comun acord cu proprietarii-locatori, insa dansii ma refuza sub pretext ca numai un formular dat de cei de la Finante(adica un model de contract de inchiriere) ar fi valabil.
Ce sa fac? Mai ales in situatia in care am achitat un avans cu titlu garantie + prima luna de chirie? De ce nu ar primi Finantele contractul redactat de mine?
va rog, o lamurire!
o seara placuta si un weekend linistit!
Cel mai recent răspuns: piuta , utilizator 19:34, 15 Ianuarie 2011
Finantele primesc contractul facut de dvs. Insa, declaratia privind contractul ( ce in baza careia se inregistreaza acest contract la Finante)este tip. Asa ca va sfatuiesc sa mergeti la Finante sa solicitati formularul de declaratie si sa rezolvati problema.
Daca doriti sa stipulati clauze suplimentare, faceti o anexa la contract pe care o semneaza ambele parti.
Finantele primesc orice tip de contract, important este sa fie trecuta perioada pt care se incheie si chiria lunara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere dsorin dsorin Buna ziua, Pe data de 1 septembrie 2011 am incheiat un contract de inchiriere pentru un apartament cu 2 camere, pe durata unui an. Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am inchiriat un spatiu pentru a deschide un punct de lucru, am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul, am platit chiria in avans pe 3 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)