avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

In urma cu aproape un an,mama mea a depus la primaria comunei in care locuieste documentatia necesara pentru eliberarea unui titlu de proprietate ,pentru terenul unde se afla locuinta parintilor ei.Odata cu documentatia necesara a depus si o suma de 500 ron.Mai sunt 2 luni si se face anul si nu a primit nici un raspuns.Unde ar trebui sa apelam pentru solutionarea acestei probleme?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 23:02, 14 Ianuarie 2011
Solicitati primariei sa va comunice stadiul solutionarii cererii dumneavoastra. Teoretic nu se percep bani pentru emitere titlu .... e posibil insa sa fie vorba de intocmire schita cadastrala sau documentatie cadastrala pentru identificarea imobilului.
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat
Pentru început tot la primărie. Mergeți și solicitați informații cu privire la dosar, în ce stadiu se află, dacă mai e nevoie de ceva acte, etc. Bunica mea săraca a murit și nu a mai apucat să vadă titlul, în cazul ei au trecut doi ani de la cerere până la eliberarea titlului.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ,iesire din indiviziune gia04 gia04 Am intocmit schite cadastrale pentru 2 terenuri extravilane in ideea de a iesi din indiviziune. La notar mi s-a solicitat o viza pe schita cadastrala data de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare titlu de proprietate Semiremorca Semiremorca Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare lumi71 lumi71 Buna ziua Va rog, in masura posibilitatilor, sa ma consiliati in urmatoare problema: Am achizitionat o proprietate la tara compusa din casa+teren. Dreptul de ... (vezi toată discuția)