In urma cu aproape un an,mama mea a depus la primaria comunei in care locuieste documentatia necesara pentru eliberarea unui titlu de proprietate ,pentru terenul unde se afla locuinta parintilor ei.Odata cu documentatia necesara a depus si o suma de 500 ron.Mai sunt 2 luni si se face anul si nu a primit nici un raspuns.Unde ar trebui sa apelam pentru solutionarea acestei probleme?Va multumesc!
Solicitati primariei sa va comunice stadiul solutionarii cererii dumneavoastra. Teoretic nu se percep bani pentru emitere titlu .... e posibil insa sa fie vorba de intocmire schita cadastrala sau documentatie cadastrala pentru identificarea imobilului.
Pentru început tot la primărie. Mergeți și solicitați informații cu privire la dosar, în ce stadiu se află, dacă mai e nevoie de ceva acte, etc. Bunica mea săraca a murit și nu a mai apucat să vadă titlul, în cazul ei au trecut doi ani de la cerere până la eliberarea titlului.:(
Actiune in anulare
lumi71
Buna ziua
Va rog, in masura posibilitatilor, sa ma consiliati in urmatoare problema:
Am achizitionat o proprietate la tara compusa din casa+teren. Dreptul de ... (vezi toată discuția)