avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare ,iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare ,iesire din indiviziune

Am intocmit schite cadastrale pentru 2 terenuri extravilane in ideea de a iesi din indiviziune. La notar mi s-a solicitat o viza pe schita cadastrala data de Primaria comunei pe raza careia sunt terenurile , prin care sa se ateste ca suprafetele sunt conforme cu procesul vebal de punere in posesie .Acesta viza mi s-a spus ca este necesara intrucat proprietarii vecini (2)din aceleasi numere Top ,vechi,nu sunt intabulati .Primaria refuza aceasta viza ,motivand ca ei se implica numai la sistarea indiviziunii terenurilor vecine cu proprietati ale Statului. Ca solutie Primarul mi-a sugerat sa dau in judecata Primaria . Cum sa procedez pentru
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 07:21, 14 Ianuarie 2010
- eu cred ca vi s-a cerut o stampila de la primarie pe schita cadastrala data de primarie si nu pe schitele facute persoana autorizata sa va faca documentatia. De la Primarie - urbanism, pe langa titlul de proprietate trebuie sa va elibereze si o schita. Pe acea schita Primaria poate sa va pune stampila. Primaria nu poate stampila acte ce nu sunt emise de primarie. In baza acestei schite - persoana care va face documentatia intocmeste alta documentatie - .

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune teren Paul Vasile Paul Vasile Am intocmit schite cadastrale pentru 2 terenuri extravilane. La notar mi s-a solicitat o viza pe schita cadastrala data de Primaria comunei pe raza careia sunt ... (vezi toată discuția)
Cadastru in apropierea casei mele construita anul trecut pe un teren cumparat de la tatal meu detine o vecina un teren extravilan.la marginea terenului ei era un canal ... (vezi toată discuția)
Se poate face partaj folosind schite de cadastru? lauradafina lauradafina Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)