avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune teren

Am intocmit schite cadastrale pentru 2 terenuri extravilane. La notar mi s-a solicitat o viza pe schita cadastrala data de Primaria comunei pe raza careia sunt terenurile , prin care sa se ateste ca suprafetele sunt conforme cu procesul vebal de punere in posesie .Acesta viza mi s-a spus ca este necesara intrucat proprietarii vecini (2)din aceleasi numere Top ,vechi,nu sunt intabulati .Primaria refuza aceasta viza ,motivand ca ei se implica numai la sistarea indiviziunii terenurilor vecine cu proprietati ale Statului. Ca solutie Primarul mi-a sugerat sa dau in judecata Primaria .
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:48, 8 Ianuarie 2010
Solutia primarului este una si ceea ce mai puteti sa faceti dvs este alta!
Mai aveti varianta sa obtineti declaratii notariale de la cei 2 vecini (stanga -dreapta) prin care sunt de acord cu amplasamentul stabilit de inginerul cadastrist!
B-)
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ,iesire din indiviziune gia04 gia04 Am intocmit schite cadastrale pentru 2 terenuri extravilane in ideea de a iesi din indiviziune. La notar mi s-a solicitat o viza pe schita cadastrala data de ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)