avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii la furnizorul de electricitate desi contractul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii la furnizorul de electricitate desi contractul expirase

am locuit cu chirie intr-o garsoniera ce apartinea serviciului public al unei primarii in urma cu 2 ani am predat-o si a fost inchiriata de o alta persoana. Am anuntat verbal si la [FURNIZOR] cu care aveam contract pe 2 ani pentru curent electric (care deja imi expirase) le-am zis ca am predat garsoniera si ce demersurI trebuie facute pentru ca factura sa vina pe numele persoanei ce a preluat garsoniera. Mi-au raspuns ca eu nu trebuie sa fac nimic iar persoanei respective i-au zis sa se duca cu contractul de inchiriere.Acea persoana nu s-a mai dus si mi-a venit de la [FURNIZOR] ca trebuie sa platesc o suma de bani adica (facturi neplatite,debransarea,rebransarea) in prezent acea persoana nu mai locuieste acolo a abandonat-o. As vrea sa stiu daca este legal sa se faca rebransarea in lipsa mea (titlarului contractului deja expirat),am inteles ca s-a schimbat si contuarul...este legal sa semneze altcineva in locul meu pentru aceasta tinand cont de faptul ca acea persoana avea un prieten angajat la [FURNIZOR] din zona respectiva si se vizitau foarte des si care ar fi putut sa o ajute sa se rebranseze?Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. va multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Furnizor de energie electrica dor_ados dor_ados am locuit intr-o garsoniera cu chirie am predat- o si a inchiriat-o alta persoana am mers cu acea persoana la furnizorul de energie si le-am comunicat ca nu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau un abuz ? daca poate cineva sa ma ajute lulu27 lulu27 Salutare ! Pot incepe prin faptul ca nu sunt in tara . De curand am aflat de la parintii mei ca a fost debransat de la energia electrica apartamentul al carui ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)