avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furnizor de energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furnizor de energie electrica

am locuit intr-o garsoniera cu chirie am predat- o si a inchiriat-o alta persoana am mers cu acea persoana la furnizorul de energie si le-am comunicat ca nu mai locuiesc acolo si ce trebuie sa fac ca factura sa vina pe numele persoanei celeilalte mi s-a spus ca eu nu trebuie sa fac nimic iar la cealalta persoana i-a zis sa se duca cu contractul de inchiriere dar persoana respectiva nu s-a mai dus si acum mi-a venit o suma de plata... in aceasta se specifica ca ar fi fost vorba si de o debransare si o rebransare facuta pe numele meu in perioada cat eu nu mai locuiam acolo acum acea persoana a abandonat garsoniera spuneti-mi daca este legal sa se faca bransarea in lipsa titularului si ce trebuie sa fac in situatia asta ... va multumesc.

Alte discuții în legătură

Datorii la furnizorul de electricitate desi contractul expirase dor_ados dor_ados am locuit cu chirie intr-o garsoniera ce apartinea serviciului public al unei primarii in urma cu 2 ani am predat-o si a fost inchiriata de o alta persoana. Am ... (vezi toată discuția)
Debranșare și branșare energie electrica Mari44 Mari44 Buna seara! Tatăl meu a cumpărat o casă ! Anul trecut a decedat lasandu - mi mi-e casă printr-un testament olografic cu doi martori nelegalitate la dosar. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala nicolee_dinu nicolee_dinu Am o situatie in care chiriasul nu si-a platit datoriile catre furnizorii de utilitati (apa nova, distrigaz si enel) in ultimele 6 luni precum nici chiria pe ... (vezi toată discuția)