avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA norma de venit - cheltuieli nedeductibile
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA norma de venit - cheltuieli nedeductibile

Buna, sunt PFA cu norma de venit, deci cu cheltuieli nedeductibile.
As vrea sa fac cateva achizitii pt. PFA, intrebarea mea este daca am dreptul (si daca are rost) ca sa cer factura eliberata pt. PFA. M-am gandit sa inregistrez aceste cheltuieli pentru cazul in care autoritatilor romane le trece prin cap prostia sa elimine normele de venit in cursul anului (fiind vorba de Romania nu m-ar mira prea mult :D).
Cel mai recent răspuns: coltex , utilizator 12:29, 15 Ianuarie 2011
Nu sunteti obligat sa tineti evidenta cheltuielilor, dar este bine pentru dv. sa completati registru de incasari si plati, eu asa as face.
:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa simomagda simomagda Buna ziua! Ajutor: un pfa doreste sa-si plateasca impozitul pe venit conform deciziei de impozitare.I se spune ca are de platit ceva din urma ;plateste, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa agricultura -norma pe venit mary6 mary6 cu respect, va rog spuneti-mi si mie exact ce documente imi trebuiesc pt a tine contabilitatea unui pfa M141 subventii guvernamentale UE-norma pe venit?ce mai ... (vezi toată discuția)
Completare registru casa in valuta cristian_conea cristian_conea Am o factura in valuta de 100 euro + 19 euro TVA (cand era TVA-ul 19%....) In registrul de casa in valuta se trece valoarea din factura fara TVA (100 euro) ... (vezi toată discuția)