avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca

Daca am un teren ipotecat si il vand, ipoteca se va stramuta pe suma de bani optinuta ca pret pentru teren?
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 15:11, 15 Ianuarie 2011
Dacă aveți un teren ipotecat și vreți să vindeți prima dată trebuie să radiați ipoteca din cf. Puteți face un antecontract de vânzare-cumpărare în care avansul să fie suma ce trebuie să o achitați pentru a se putea radia ipoteca, vă obligați în antecontract să achitați restul de preț celui în favoarea căruia s-a înscris ipoteca, să obțineți declarația că acesta din urmă și-a primit restul de bani și solicită radierea, în baza declarației radiați ipoteca și apoi vindeți liniștit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tzeapa? av.T.M. av.T.M. Am nevoie de un raspuns corect, profesionist si realist. Va multumesc. Am cumparat un ap. intr-un bloc nou si nu l-am notat in CF. Acelasi ap. a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil ipotecat simona10 simona10 Buna ziua, Detin un imobil cu ipoteca rangul I in favoarea bancii, am gasit cumparator, cum as putea s-o vand ? Mentionez ca valoarea ipotecii este mai mica ... (vezi toată discuția)
Contract cumpărare imobil+teren cu plata in 2 transe doresc ... visinescu visinescu Contract cumpărare imobil+teren cu plata in 2 transe Doresc sa cumpăr o casa cu teren pentru care voi efectua plata in 2 transe, 90000 euro la data ... (vezi toată discuția)