avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... N-am predat permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

N-am predat permisul

buna ziua
am si eu intrebare daca poate sa ma ajute cineva...
in august am contestat un proces verbal de contraventie care imi suspenda dreptul de a conduce pe 90 de zile. in fine am pierdut procesul si am primit acasa hotararea.
am fost la politie sa predau permisul dar au zis ca sentinta nu e irevocabila si definitiva.
ce trebuie sa fac si ce patesc daca nu predau permisul?
multumesc anticipat
Marius
Cel mai recent răspuns: ContSters201986 , utilizator 21:05, 2 Noiembrie 2011
trebuia sa faceti recurs in tremenul legal, altfel la prescrierea tremenului de recurs hotarirea ramine definitiva.
cititi ultimele rinduri ale hotaririi si vedeti ce termen aveti ptr a face recurs, daca mai sunteti in termen apelati la un avocat.
merita sa incercati, macar mai puteti circula un timp...!
hotararea a fost data pe data de 10 iunie
intrebarea mea e ce trebuie sa fac...merg la judecatorie, o sa primesc ceva acasa?
cum predau permisul sau daca s-a agravat?
intru la penal ce se intampla?
va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda?
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
guzanu, utilizator
Daca in termen de 15 zile de la ramanerea definitiva a sentintei nu predati carnetul de conducere,vi se aplica un spor la suspendare de o luna de zile,la suspendarea deja aplicata.
In aceeasi situatie sant si eu.Am fost la ghiseul politiei rutiere pt clarificarea situatiei si ofiterul de servici mi-a spus ca sa ma duc la un notar si sa declar pe propria raspundere din ce moiv nu am predat permisul de conducere.Sa ii aduc declaratia la ghiseu si totul e ok.Nu mai apar cu permisul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut fara decizie irevocabila victorlarger victorlarger Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis ... (vezi toată discuția)
Acum 6 ani aproape , in ian. 2015 , mi s-a suspendat permisul ... catakeat catakeat Acum 6 ani aproape , in ian. 2015 , mi s-a suspendat permisul pentru neacordare prioritate unui pieton. O chestie relativ discutabila ; pe scurt am pierdut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am ... alexandrupowge alexandrupowge bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am făcut contestație și pe data de 12.12.2024 am primit pe portal just respinge plângerea, pe ... (vezi toată discuția)