avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare taxa tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare taxa tva

Buna
Am in amenajare un apartament proprietate personala nou construit , in care am investit atat timp cat mai ales bani in materialele pentru amenajarea interioara ma refer la materialele de constructii . Vis-a-vis de aceasta problema a-si dori un raspuns la intrebarile uematoare:
1. cum pot sa recuperez tva-ul aferent pretului materialelor si de unde ?
2.se poate recupera tva-ul si pentru sculele cumparate si daca nu cum se recupereaza daca materialele si sculele sunt pe aceeasi factura ?
Celor care vor raspunde le multumesc=D> anticipat celorlalti spor la treaba:P
Cel mai recent răspuns: nicofox71 , utilizator 21:56, 17 Ianuarie 2011
nu se poate recupera tva, dvs. fiind persoana fizica neplatitoare de tva.
ma refer la tava din facturi , nu cele de cumparare a locuintei ci cele care privesc amenajarea interioara
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
nicofox71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea tva din amenajarea unei locuinte noi nicofox71 nicofox71 ASA CUM AM SCRIS SI IN TITLUL SUBIECTULUI A-SI DORI SA STIU CARE SUNT PASII DE URMAT IN RECUPERAREA TVA DIN AMENAJAREA UNEI LOCUINTE NOU CONSTRUITE , PE CARE ... (vezi toată discuția)
Problema cu tva 5% xpcalin xpcalin Am cumparat un apartament in 10.11.2008, am platit aproape integral suma ( mai am de platit 500 euro pana in 15-01-2009), am semnat un antecontract pt ca ... (vezi toată discuția)
Tva se recupereaza la asociatii de proprietari pentru chelt de reparatii valicarmen03 valicarmen03 cf legii 230/2007 se constituie fd de reparatii pentru reparatii curente si lucrari la asociatii de proprietari .se recupereaza tva-ul de la facturile de ... (vezi toată discuția)