avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA RECUPERAREA TVA DIN AMENAJAREA UNEI LOCUINTE NOI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

RECUPERAREA TVA DIN AMENAJAREA UNEI LOCUINTE NOI

ASA CUM AM SCRIS SI IN TITLUL SUBIECTULUI A-SI DORI SA STIU CARE SUNT PASII DE URMAT IN RECUPERAREA TVA DIN AMENAJAREA UNEI LOCUINTE NOU CONSTRUITE , PE CARE AM ACHIZITIONAT-O IN 2010,CONFORM FACTURILOR PRIMITE DE LA DIVERSI FURNIZORI DE MATERIALE DE CONSTRUCTII
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 07:15, 18 Ianuarie 2011
nu puteti recupera tva aferenta facturilor de achizitie daca nu sunteti persoana platitoare de tva in romania.
marefer la materialele de amenajare si nu la cele de constructie ..la cele de finisaj folosite de mine dupa cumparare si nu de constructor
e acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa tva nicofox71 nicofox71 Buna Am in amenajare un apartament proprietate personala nou construit , in care am investit atat timp cat mai ales bani in materialele pentru amenajarea ... (vezi toată discuția)
Problema cu tva 5% xpcalin xpcalin Am cumparat un apartament in 10.11.2008, am platit aproape integral suma ( mai am de platit 500 euro pana in 15-01-2009), am semnat un antecontract pt ca ... (vezi toată discuția)
Tva 5% pentru locuinte beprofessional beprofessional Detin un teren de 4000 mp in intravilanul unei comune pe care doresc sa contractez cu o firma de constructii realizarea unei case de locuit cu 98.5 mp ... (vezi toată discuția)