avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor economistii romaniei
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

economistii romaniei

am de facut un eseu despre un economist roman .Amcautat pe net dar nu m gasit ceva sa mi placa .As avea nevoie de cateva nume daca stiti?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 17:08, 20 Ianuarie 2011
[ link extern ]

Mai bun ca Mugur Isarescu................ aveti o groaza de articole din care sa va inspirati...........
sincer .va contrazic
am incercat sa fac un eseu despre el dar ce am gasit pe internet se rezuma doar la 2 3 pagini si in mare parte se vb despre scolile pe care le- a admis
Deci Isarescu nu merge
pai daca nu merge Isarescu, cine poate merge ca economist in tara asta, poate Stolojan...?
Din ce perioada a Romaniei trebuie sa fie?
Isarescu si Stolojan n-au scris stiinta economica...

Eu va recomand daca poate fi si cineva in viata pe Bogdan Glăvan, 33 de ani, profesor universitar la ASE care intretine blogul [ link extern ] /

Chiar daca nu sunteti de acord cu tot ce scrie (este foarte liberal), este printre mintile cele mai bine conectate la mediul international de dezbatere in domeniu. Si din blogul sau puteti vedea cum abordeaza toate domeniile stiintei economice.

Pe de alta parte, economist roman original ramane Virgil Madgearu (m. 1940).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ministru de 'finante'? ContSters257414 ContSters257414 un fost ministru de finante ([b][i]economist român, ministru al finanțelor între 1997-1998, profesor universitar la Departamentul de Relații ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei istorice de la germania de peste 18 miliarde de euro Walther Walther Aștept sprijinul românilor pentru a determina guvernul să clarifice această datorie Stimați cetățeni, Animat de dorința de a ... (vezi toată discuția)
Reglementari actuale privind cetatenii straini ºi apatrizii ducaandreea ducaandreea Buna ziua Imi spneti va rog, conform ultimelor modificari, cum pot strainii sau apatrizii sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra tuturor categoriilor ... (vezi toată discuția)