Se vinde la licitatie un imobil cu care debitorul a garantat la banca. Acest debitor imi datoreaza o suma importanta de bani in baza unei hotarari judecatoresti care este definitiva si executorie.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am posibilitatea sa fac un demers legal urmare caruia sa-mi pot recupera si eu banii pe care mii datoreaza firma executata de banca, sau cel putin sa pot stopa aceasta vanzare la licitatie din data de 18 sau urmatoarea strigare daca va avea loc.
Am inteles ca desi nu a avut loc licitatia firma de recuperare si debitorul care-mi datoreaza si mie banii au incheiat un contract prin care cei care mai au inca antecontracte de vanzare-cumparare si nu l-au actionat in instanta ca mine vor putea sa cumpere apartamentele(fiind vorba de un ansamblu imobiliar).Cred ca este o modalitate de a scapa de cei care au hotarari judecatoresti definitive si executorii dar nu irevocabile.
Va rog daca imi puteti spune ce pot face,daca pot ataca in vre un mod acest lucru avand in vedere ca inca avem un proces pe rol.
executorul meu mi-a spus sa trimit eu o cerere la licitatie pentru a inregistra si creanta mea si sa ma duc la el sa iau actele cu procesul verbal cu cheltuielile la executare si cu hotararea judecatoreasca pe care sa le depun la biroul executorului unde se face licitatia.
Nu mi se pare normal sa se incheie un contract intre cel care a cerut executarea si cel executat doar ca imobilul sa treaca pe alta firma si sa scape de cei cu hotarari judecatoresti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inscriere creditor
victoria75
Ma poate ajuta cineva cum pot sa ma inscriu ca si creditor la o licitatie facuta de o firma de recuperare (creditul a fost facut la banca si creanta vanduta la ... (vezi toată discuția)