avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită inscriere creditor
Discuție deschisă în Executare silită

inscriere creditor

Ma poate ajuta cineva cum pot sa ma inscriu ca si creditor la o licitatie facuta de o firma de recuperare (creditul a fost facut la banca si creanta vanduta la aceasta firma de recuperare) printr-un birou executoresc?Eu sunt creditor cu hotarare definitiva si executorie de drept dar nu irevocabila.
Cel mai recent răspuns: victoria75 , utilizator 13:03, 15 Ianuarie 2011
Luati legatura cu executorul judecatoresc care a inceput executarea silita si in functie de stadiul/etapa procedurala in care se afla executarea silita, veti primi indrumari.

Teoretic, sunt aplicabile disp. art.563/564 C.proc.civ.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Stiti cumva daca exista un demers care sa poate impiedica aceasta licitatie si cum?Se poate face o contestatie la executare si sa impiedice licitatia din data de 18 sau pentru urmatorul termen in cazul in care nu liciteaza nimeni acum?
Da, exista si aceasta posibilitate.
Verificati noul portal al instantelor de judecata, cautand dupa numele debitorului, daca exista vreo cerere de suspendare provizorie.
Mai interesati-va la executor daca exista vreun tert interesat (de care sa aiba cunostinta acesta) care poate face o astfel de cerere de suspendare si evident o contestatie la executare.
Si dupa adjudecare puteti avea emotii fiindca si acest act poate fi contestat.
Emotiile dvs. vor dura pana la inscrierea dreptului dvs. in CF. Sau..asa ar fi normal...fiindca am vazut atat de multe incat..niciodata nu stii ce poate face adversarul!
Cred ca m-am exprimat eu gresit.Se vinde la licitatie un imobil cu care debitorul a garantat la banca. Acest debitor imi datoreaza o suma importanta de bani in baza unei hotarari judecatoresti care este definitiva si executorie.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am posibilitatea sa fac un demers legal urmare caruia sa-mi pot recupera si eu banii pe care mii datoreaza firma executata de banca, sau cel putin sa pot stopa aceasta vanzare la licitatie din data de 18 sau urmatoarea strigare daca va avea loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent recuperare creanta michil michil Se vinde la licitatie un imobil cu care debitorul a garantat la banca. Acest debitor imi datoreaza o suma importanta de bani in baza unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Executare silita garantie imobiliara ipoteca rang 1, 2, 3 smarty67 smarty67 Am mare nevoie de o informatie..... Sunt in executare silita garantia fiind un imobil. Am 3 dosare, 1 un credit pe persoana fizica garantat cu imobil ipoteca ... (vezi toată discuția)
Termen inscriere depunere documente dtztz dtztz Un apartament este scos la licitatie din cauza bancii. Are datorii la banca si la asociatia de proprietari. Executorul judecatoresc a fixat data licitatiei. ... (vezi toată discuția)