avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen inscriere depunere documente
Discuție deschisă în Executare silită

Termen inscriere depunere documente

Un apartament este scos la licitatie din cauza bancii. Are datorii la banca si la asociatia de proprietari. Executorul judecatoresc a fixat data licitatiei. Care e termenul limita pana cand asociatia se poate inscrie la executor sa isi ea datoria din suma obtinuta la licitatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dtztz , utilizator 19:10, 27 Noiembrie 2012
Oricand in timpul executarii silite.Daca este ipotecat bancii si aceasta nu-si recupereaza datoria, asociatia nu-si va lua nici un ban,deoarece cheltuielile de executare si creanta creditorului se recupereaza cu prioritate conform art 563 alin.1 lit. a si 564.
Datoria la banca e mai mica de pretul de pornire a licitatiei. E mare posibilitatea sa mai ramana bani. Asociatia se poate inscrie la recuperarea datoriilor si imediat dupa ce s-a adjudecat imobilul?
se poate depune pana in momentul in care se va face PV de distribuire bani. asta dupa 15 zile de la ultima plata facuta de adjudecatar
ok.. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil adjudecat leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Am citit cu interes articolul \"Executarea silita imobiliara - cum se vinde un imobil ipotecat pentru a recupera o datorie\" 9 Decembrie 2011 ... (vezi toată discuția)
Apartament executat - datorii asociatie dtztz dtztz Buna seara. Am actul adjudecatar de azi. Executorul are un termen de 15zile pana sa inceapa sa faca plati pt partile aflate la masa credala. O banca a initiat ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)